Kære Mor og Barn.

VELKOMMEN! Du er her fordi du har fået en lille pakke med Gratis prøver og en henvisning til siden her. Herunder kan du finde et billede og en beskrivelse af det eller de produkter, som du har fået en prøve af.

Du vil også finde specielle fordele, som passer til dig og din familie. Voksne, børn og de 4-benede.

Forever Propolis Creme.

En creme, helt uden vand, hvilket gør den unik og god til tørre hænder og fødder. Slut med frostsprængte knoer, kinder og 11 taller under ungernes næser om vinteren. Til hud med udfordringer, røde babynumser, klovnemunde osv. Indeholder Aloevera og Propolis. Propolis er naturens antibiotika.

Produkt til hele familien, 2 benede, som 4 benede. de fleste elsker den, lige fra håndværkerhænder til hundepoter og babynumser.

Den kan med fordel blandes med AloeVera Gelly, som vil gøre cremen mere Lind.

Aloe Vera Gelly

Er en klar gel, Aloe vera Bladet på tube. Den er meget fugtgivende og lindrer alt, som klør, svier eller stikker. Den er også en sikker vinder på en rød babynumse. Det er en fremragende fugtmaske og øjencreme. Gellyen kan med fordel blandes med Propoliscreme, så den bliver mere cremet og ikke klistrer for meget.  Gellyen kan bruges til at give håret fugt efter vask og sammen med Propoliscremen er det en god hairstyling.

Produkter, som er i dine Prøver - Klik på billedet for at komme til det givne produkt i webshoppen

Heat Lotion

En intelligent varmecreme, som varmer, eller køler alt efter hvad kroppen har brug for. Smør en lille klat under fødderne på din baby, om aftenen, det vil varme og give en rolig søvn. ved forkølelse, kan der også smøres en lille smule på ryggen. Til Mor og Far kan den bruges til det samme, den er afslappende at smøre i tindingerne, prøv det før du griber til en panodil. Ømme muskler, nakker, arme, før eller efter træning. den er mega lækker til kolde og trætte fødder og om sommeren mod myg - 

 

Hand Soap

Til meget mere end bare hænder. En fugtgivende og plejende sæbe, som er baseret på Aloe Vera og er  på pumpe, den er meget drøj. Den er rigtig god til at bade babyer, børn, dig selv og de firbenede i. Den udtørrer ikke huden. 

Den er meget effektiv også til ru håndværker Hænder, som kan have svært ved at blive rene. 

Et helt fantastisk produkt til hele familien.

De fleste af vores produkter kan bruges til hele familien og vi giver 90 dages Tilfredsheds Garanti på ALLE produkter

Special TILBUD til dig med adgang til siden her

Du får 15% Rabat på alle produkter

som du bestiller i Webshoppen.

Du skal Skrive Morogbarn i feltet med adresse 2 og Du skal vente med at betale til du har fået fremsendt en faktura, hvorpå rabatten vil fremgå. 

Du er også meget velkommen til at ringe, eller skrive. Der ligger en formular og oplysninger nederst på siden.


Klik til Webshop her eller på billede


Muligheder, er verdens fedeste ord

De fleste mennesker er på kig efter en mulighed, hvor de kan jagte deres drømme, samtidig med at de kan være mere sammen med deres Børn, Familie og Venner. Alle vil have det godt og se godt ud!

Måske er du også åben for at tjekke informationer om hvordan det kan lade sig gøre? KLIK på BILLEDET og hør med.

Herefter kan vi tilbyde en samtale,

Klik på Linket HER, for at komme til et spørgeskema 

De eneste dumme spørgsmål, er dem som ikke stilles .. Så spørg

 
 
 
 

Kontakt - Skriv - Ring - SMS - Messenger